Ha folyton csak a múltra koncentrálsz, sose fogod észrevenni azt, ami vár rád.

2013. január 21., hétfő

Új blog + fejezet

Sziasztok!

Tudom, hogy elég rég nem hallottatok már a történet alakulásáról, szóval úgy döntöttem tartok egy kis összefoglalót. Tény, hogy mostanában szenvedek az írással, vagy éppen az írás velem - kinek melyik tetszik jobban -, de a fejezet eléggé alakul. Már túlléptem 6 oldalt, de a fele még mindig hiányzik. Nos tény, hogy eléggé fellendültek az események, ami egyen azt is jelenti, hogy a történetnek lassan vége. Talán épp ezért, vagy ettől függetlenül nem haladok annyira az írással, nem tudom! A dolog úgy áll, hogy egy kis kényszerpihenő miatt itthon leszek pár napot, ezért próbálom befejezni a fejezetet. Amennyire kiszámoltam, a történetből körülbelül 2-3 maximum 4 fejezet van vissza, szóval már csak emiatt is szeretném megírni nektek, még ha el sem olvassátok! Szóval röviden összefoglalva a fejezet a napokban várható! :)

A másik ok, amiért jelentkezem az-az, hogy a nővérem és én nyitottunk egy közös blogot. Talán az ő neve is ismerős lehet néhányótoknak, ha szeretitek Robert Pattinsont, mert már a második fanfiction-je végén jár :)
A blog nem egy történetet ölel fel, sokkal inkább az írással, könyvekkel kapcsolatos és nem eég indult. Örülnék neki, ha benéznétek! :)
A blog elérhető a képre kattintva:



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése